■KOKO magazine

 

スウェーデン発行の「KOKO」は、新しい子供向けの雑誌です。

毎号100ページを超え、陽気なイラストレーションを表紙に
音楽、本、映画、パズルなど
子供たちがよく触れるすべてものが詰まった内容になっています。

大人が楽しめるコンテンツも充実し、
2018年の第7号では
スウェーデン最高のラッパーのひとり Cherrieと出会い、
ラップ・ヒップホップの起源を突き止めました。

現在 休刊中のようです。

 

 

この投稿をInstagramで見る

 

KOKO är världens bästa rymdfarare i nya numret som finns ute nu! I det berättar vi allt ni inte visste, som hur många stjärnor som finns däruppe, var rymden börjar mer exakt, vem det var som hade kissat på sig när han tog sina första steg på månen och hur ofta de på ISS byter kläder. Dessutom får du tips på hur du bygger en rymdraket som också är ett kalejdoskop och mallar till att göra sjukt snygga rymd-emblem. Förutom massa rymd möter vi världens roligaste Keyyo @keyyo Ylva Hällen @ulvenh som skrivit toppboken Ylvania (nu finns del 2 ute!) och får svar på om Elin Eks @elinek_elinek bokkaraktär Athena har några likheter med grymma Grynet. Plus massa superbra info, roliga tips, japanska träfigurer, intervju med Dante och Ella från @aloneinspacethemovie och massa annat. Med den därhemma blir det garanterat julefrid! Beställ på KOKO.se! Omslag av Elin Seittu. Även @maijahardorp har illustrerat! #kokovärldensbästakompis #rymden #space #pyssel #diy #ylvania #purple #keyyo #ensammairymden #julefrid

Kokoさん(@kokomunity)がシェアした投稿 –

https://www.koko.se/

 

・KOKO magazine | 公式サイト

■ピストルブックスのショップ■

 

 

pistol
bookspistol@gmail.com

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。

このサイトはスパムを低減するために Akismet を使っています。コメントデータの処理方法の詳細はこちらをご覧ください